counter on tumblr
IWannaRun78: Stratenloop De Blesse

zondag 14 augustus 2011

Stratenloop De Blesse

Op de één of andere manier ben ik altijd afwezig als de Stratenloop in De Blesse wordt georganiseerd. Maar niet dit jaar! Enige wat me zou kunnen weerhouden is dat ik vanochtend de halve marathon in Oude Willem heb gelopen. De stratenloop is een loop van 10km, in rondjes van 1100 meter.

De start is om 19:20, na het inschrijven (startgeld 5 euro) op naar de omkleedruimte, het is de dorpschool. Even wat inlopen, wat sprintjes trekken en wachten op het startschot. Door de prijsuitreiking van het vorige onderdeel  hebben we twee minuten vertraging. In de miezerige regen wachten we braaf om het startschot.

Wachten op startschot

En daar is het startschot. Iedereen vliegt als een gek weg, en meteen loop ik bijna achteraan. Potverdrie, dit wordt nog een lekkere afgang als het zo doorgaat. Maar al snel blijkt dat ik de meeste de komende kilometers in kan halen.

Eerste rond zit erop, nog 8 te gaan.

Ronde 2
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, waterpost, op naar de volgende ronde.
jan Kooistra aan het aanmoedigen


Ronde 3
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, waterpost, op naar de volgende ronde.

Ronde 4
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, waterpost, op naar de volgende ronde.

Ik wordt ondertussen meerdere keren gelapped.

Ronde 5
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, waterpost, op naar de volgende ronde.

Ondertussen lap ik ook andere deelnemers.

Ronde 6
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, waterpost, op naar de volgende ronde.

Ronde 7
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, waterpost, op naar de volgende ronde.

Ronde 8
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, waterpost, op naar de volgende ronde.
Op naar de finish!


Ronde 9
Na de start, links, links, een man met een rood shirt loopt voor mij, op dat shirt staat een grote gele M, in mijn hoofd spookt de reclame mcKroket, mcKroket, euroknallers,rechts, rechts, links, links, even gedag zeggen tegen publiek, links, lang stuk rechtdoor, en daar is de doorkomst, Kooistra moedigt alle deelnemers persoonlijk aan, ik haal dat shirt in....nee.......net niet. Maar wel gefinished!

42:14

Als beloning mogen we kiezen uit een drinkbeker of een handdoek, met deze regen lijkt me een handdoek een mooie beloning.

Leuk loopje, ik denk dat als het mooi weer is, het aanzienlijk gezelliger is. Rondjes draaien heeft wel wat. Toch gaat mijn voorkeur uit naar 1 grote ronde voor dit soort afstanden. Anderzijds, iedere kilometer verzorging is ook wel weer luxe. :-)

Volgende week ook 10 rondjes rennen, die zijn dan alleen vijf kilometer lang.

En dan nu naar de McDonalds, op een of andere manier heb ik daar trek ingekregen. ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten