counter on tumblr
IWannaRun78: Slachtemarathon foto's 2012

zaterdag 16 juni 2012

Slachtemarathon foto's 2012Het was de bedoeling om mee te doen met de Slachtemarthon op 16-6-2012, maar door blessure helaas niet gelukt. Toch maar vroeg opgestaan om iedereen aan te moedigen en foto's te maken.

In de buurt van Hidaard, bij de Kluun heb ik foto's staan maken van de Slachtemarathon, de lopers hadden toen rond de 14, 15 km erop zitten.


Alle foto's zijn te zien op: iwannarun78.oypo.nl

Kosten zijn 1,50 euro per stuk. Zie hier voor voorbeeld van een originele foto. (acties of opties->volledige formaat downloaden)
Prijs van foto's tijdelijk verlaagd!

Alle foto's zijn te zien op: iwannarun78.oypo.nl

De Leeuwarder Courant heeft de toiletjuffrouw in de krant gezet. :)


Bij vragen kan je altijd mailen: info@iwannarun78.nl

3 opmerkingen:

 1. Leuk de eerste foto's van de marathon al op internet te zien!!! Super.

  Marco.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt mooie foto's gemaakt. Ben echt vanaf 14km al uit gaan kijken maar ik liep links in een groep en kon met geen mogelijkheid naar rechts komen, op 1 foto zie je nog niet mijn voeten. Dus toch nog op de foto;-). Volgende keer treffen we elkaar misschien ergens lopend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Thierry
  Jammer dat je een blessure zelf niet kon meedoen aan deze mooie en bijzondere marathon.
  Leuk dat je desondanks er wel eeen mooie fotoreportage van hebt gemaakt; ikheb er een foto van geleend voor mn eigen blogje.
  Jammer dat ik je nog niet kende toen ik voorbij kwam draven, maar zal vast binnenkort wel eens een keertje tot een kenismaking komen.
  groet, Ruud

  BeantwoordenVerwijderen