counter on tumblr
IWannaRun78: Sint vieren en Saar is 8!

dinsdag 22 november 2022

Sint vieren en Saar is 8!

Het is vroeg opstaan op deze zaterdag. Om 9 uur barst het Sinterklaasfeest los bij ChipSoft. We rijden er naar toe en starten de voorbereiding. Wij mogen de stoelen klaarzetten, ballonnen opblazen, de stoel van de sint versieren. En drinken klaarzetten. Dat laatste daar beginnen Daan en Saar mee. De fristi wordt snel klaargezet en aangevuld met cola. Pepernoten worden in bakjes gedaan, kleurplaten worden neergelegd. en natuurlijk moeten de pakjes verstopt worden, daar helpt Daan mee.


Het is hard werken voor ons vier, maar dan zijn we klaar en druppelen de eerste kindjes binnen. Al snel is het gezellig druk. Ik ben met Daan nog even wat laatste voorbereidingen aan het doen, en dan gaat de telefoon. Sint belt waar hij het beste kan parkeren, Daan heeft al snel door dat ik bel met Sint. Hij kan zijn oren niet geloven en is helemaal enthousiast. Het lijkt even of hij weer acht is.

En daar zijn de pieten. Het wordt een mooie show. Het paard is zijn hoefijzer verloren, gelukkig weet Daan die te vinden, ook zijn de kadootjes snel gevonden. Iedereen mag nog een truukje doen voor het pietendiploma, Saar laat één van haar turn truukjes zien. De pieten slaan stijl achterover, dat willen ze ook kunnen!


We zwaaien Sint uit, we ruimen alles op. Nog even langs een winkel en dan naar huis.

De middag vliegt voorbij, patatjes eten en naar bed. Daan blijft weer op, we maken er een gezellige avond van.

Zondag, Saar viert haar verjaardag!!! We sluipen naar boven met de taart. We sluipen de slaapkamer binnen, Saar doet heel zenuwachtig dat ze slaapt. En wat is ze verrast dat we haar wakker maken! We gaan op zoek naar de kadootjes. Daan heeft een speurtocht uitgezet en moet de kadootjes zoeken. Ieder gevonden kado legt ze op volgorde van grootte. Wanneer alles gevonden is, pakt ze uit. En wat is ze blij met alles. Daan heeft een schrift en een pen gekocht, wat vindt ze die ook mooi.


We ontbijten, kleden ons aan. Daar zijn opa en oma, de rest van de visite druppelt ook binnen. Saar wordt helemaal verwend. We zingen hard "lang zal ze leven", Saar snijdt zelf de taart aan.


Opa en oma uit Monnickendam zijn er! Saar is helemaal blij met het kado. Opa gaat voetballen met de jongens. Daan en Cas regelen vuur, de marshmallows en mais liggen klaar. Iedereen dit wil kan zijn marshmallow warm maken.

Binnen is het een gezellige bende, iedereen is lekker aan het spelen. Einde van middag komt snel, we zwaaien iedereen uit. We eten weer patatjes, en het weekend is voorbij. Saar gaat tevreden naar bed, het was een top verjaardag!Geen opmerkingen:

Een reactie posten